Train & Rail – Vår nya samlingsplats för branschen

Den 25–27 april 2023 möts järnvägsbranschen på Älvsjömässan i Stockholm. Tre fullspäckade dagar, med fackmässa, seminarier, möten i regi av branschens organisationer, debatter och kvällsaktiviteter som tillsammans skapar energi och fördjupade kontakter för att öka järnvägens konkurrenskraft.

Train & Rail arrangeras av Stockholmsmässan i samarbete med Swedtrain och branschens ledande organisationer som till exempel Tågföretagen, Swerig, FSJ, NJS, Svensk Kollektivtrafik och Spårvagnsstäderna.

Behovet av att samlas kring järnvägsbranschens framtidsfrågor, samhällsnytta och pågående projekt har aldrig varit större. Därför har Swedtrain, tillsammans med Stockholmsmässan och branschens samlande aktörer tagit initiativ till en ny mötesplats i Stockholm, där digitalisering, hållbarhet, samverkan och teknikutveckling ska lägga plattformen för en ökad konkurrenskraft och mer effektiv upphandling, produktion, konstruktion och underhåll.

Train & rail är mer än en mässa – målet är att med mötesplatsen i centrum, skapa debatt, underlätta för nya kontakter, affärer och att driva utvecklingen i riktning mot ett mer hållbart resande och fler transporter med järnväg såväl inför, under som efter mässan. en.

 FSJ kommer hålla årsmöte för 2023 på Train & Rail. 

Läs mer på www.trainrail.se

By |2022-12-05T14:13:03+00:00december 5th, 2022|Okategoriserade, startsida|Kommentarer inaktiverade för Train & Rail – Vår nya samlingsplats för branschen