FSJ instiftar säkerhetspris

FSJ:s Säkerhetspris ska uppmärksamma team eller enskilda medarbetare som gjort skillnad kopplat till en säker arbetsmiljö –Tillsammans jobbar vi alltid professionellt med säkerheten som högsta prioritet.  Alla som går till jobbet ska komma hem igen.

Säkerhetspriset vänder sig till team eller enskilda personer som genom sitt engagemang och sin samverkan alltid säkerställer att hela arbetets skyddsåtgärder är utförda innan arbetet startar, alla ska ha en trygg och säker arbetsmiljö. – Vi jobbar säkert eller inte alls.

VILKA FÅR NOMINERAS?
Medarbetare och/eller team från medlemsföretag och beställare  som arbetar
i Järnvägsprojekt och med Järnvägsunderhåll. Priset vänder sig till ett team eller till en enskild person som genom sitt engagemang och sin samverkan alltid säkerställer att hela arbetets skyddsåtgärder är utförda innan arbetet startar och med sitt driv alltid främjat säkerheten inom järnvägen. Man kan arbeta i ett underhållskontrakt, i ett projekt eller i skeden som föregår produktion eller en kombination av dessa. De som initierat, drivit och skapat förutsättning för att ” Vi jobbar säkert eller inte alls” kan nomineras till detta pris.

HUR NOMINERAR JAG?
Från den 1 december 2022 fram till den 28 februari 2023 kan du nominera. Du kan inte nominera ditt eget team eller dig själv. Priset delas ut på Järnvägsmässan Train & Rail i Älvsjö den 25 april.

Nominering med motivering skickas till: info@jarnvagsentreprenorerna.se.  I ämnesraden skriver du ”Nominering FSJ:s Säkerhetspris”

By |2023-04-11T08:50:31+00:00december 1st, 2022|Arbetsmiljö och säkerhet, Nyheter, Okategoriserade, startsida|Kommentarer inaktiverade för FSJ instiftar säkerhetspris